Гуарани СП – Понте Прета вторник 17 Март

Двубоят между Гуарани СП – Понте Прета ще се проведе на 17 март (вторник) от 01:00 часа след полунощ в среща от Кампеонато Паулиста на Бразилия. В трудна група, съдържаща най-добрите отбори на Брагантино и Коринтянс, коефициентите бяха твърдо подредени срещу Серия B от страна на Гуарани.

Коефициентът за победа на Гуарани СП е 2.37. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Понте Прета е 2.90. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Гуарани СП – Понте Прета: Двубой статистика

Гуарани изравниха 4 от последните си 7 мача.
3 от споменатите мачове завършиха с резултат 1-1.
Ponte Preta са изравнили 2 от последните си 4 мача.

Гуарани СП – Понте Прета: Online Прогноза

Като се имат предвид всички неща, подкрепата за двоен шанс за домакините изглежда най-добрият начин за залог. Гуарани са изравнили 4 от последните си 7 мача и с 3 от споменатите равенства са завършили с резултат 1-1; това е резултат, който бихме могли да очакваме още веднъж в този мач.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Campeonato Paulista можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com