Гюндоган критичен към Юнайтед

Халфът на Ман Сити е разочарован от отношението, което „червените дяволи“ демонстрират към Бастиан Швайнщайгер.

Илкай Гюндоган е на мнение, че Ман Юнайтед прави огромна грешка с начина, по който третира сънародника му Бастиан Швайнщайгер. Както е известно 32-годишният германски полузащитник изпадна в изгнание на „Олд Трафорд“, откакто в клуба пристигна Жозе Моуриньо през лятото.

 

В същото време коефициентът затова Гюндоган и съотборниците му в Ман Сити да станат шампиони в английското първенство през този сезон е 1.90. Шансовете на Ман Юнайтед да ликува с отличията са оценени на 17.00.

„Вярвам, че Ман Юнайтед може да има 100% полза от Швайнщайгер, ако той е в нужната форма. Ако всичко което чуваме и четем за него е вярно, то тогава спокойно можем да наречем отношението на Юнайтед неуважително. Той е не е просто някакъв играч или такъв на 18 или 19 години“, каза Гюндоган пред Sport Bild.

Гюндоган се завърна на терена наскоро след тежка травма в областта на коляното и игра в миналите три мача на Ман Сити, който е лидер в класирането на Висшата лига с пет точки преднина спрямо градския съперник Юнайтед.

Бившият халф на Борусия Дортмунд отново бе повикан в националния тим след 11-месечна пауза и ще бъде на разположение на селекционера Йоаким Льов за предстоящите световни квалификации на домашна земя срещу Чехия в събота и срещу Северна Ирландия във вторник.

Ставката затова Германия да победи Чехия е 1.20, а залози затова Гюндоган да бъде точен в срещата се приемат с коефициент 3.75.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол.

Save