Да профукаш $62 мил

Най-добрите му години минаха на запад, където в продължение на три сезона бе сред основните фигури за Портланд Трейл Блейзърс. По-ярки спомени със сигурност будят и двата сезона в Ел Ей Клипърс,

където бе част от колоритен тим с участието на Ламар Одъм, Куентин Ричардсън и Елтън Бренд, a в Кливлънд игра рамо до рамо с ЛеБрон Джеймс в новобранската му кампания в НБА. Той е Дариъс Майлс и е един от онези играчи, за които си задаваме въпроса “Какво щеше да се случи, ако не бе станало така…”.

Сега същият този Дариъс Майлс, чиято кариера бе скъсена от контузия на коляното, официално е подал документи за банкрут. Вече на 34 години и близо седем лета след последната си поява в баскетболен мач, някогашната надежда е затънал в сериозни проблеми.

Според американските медии сегашното състояние на Майлс се оценява на едва $460 385, а задълженията му са над $1.5 милиона. Как човек, който е заработил близо $62 милиона само от заплати по време на професионалната си кариера стига до подобна ситуация? Според приближени до крилото най-вече заради продължителни съдебни проблеми и изключително лоши инвестиции.

Майлс влезе в НБА директно от гимназията, но изигра само седем сезона, в които имаше средно по 10.1 точки, 4.9 борби, 1.9 асистенции и 1.1 чадъра

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира за промоцията Бонус за Евро Мачове.  google search bet365. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.