Денят на Рамос в Севиля започна добре

Никакви проблеми не съпътстваха пристигането на Серхио Рамос в Севиля тази сутрин. Капитанът на Реал Мадрид е най-очакваният човек на „Рамон Санчес Писхуан“ по-късно днес, след като преди три дни ядоса голяма част от феновете на домакините по време на двубоя от турнира за Купата на Испания.
Около 11:00 часа днес Рамос и неговите съотборници кацнаха на летището в столицата на Андалусия. На място имаше охрана от притеснения относно възможна поява на гневни ултраси на домакините, но такива нямаше. Там бяха само около 50 местни привърженици на Реал, които приветстваха любимците си с добре дошли.

От летището световните клубни шампиони се отправиха към хотела си, който е на 300 метра от стадиона. Мачът започва в 21:45 часа.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365