Депортиво Ла Коруня – Малага 12 Юни

Двубоят между Депортиво Ла Коруня – Малага ще се проведе нa 12 юни (сряда) от 22:00 часа в сблъсък от Сегунда дивисион на Испания. Плейофите, които ще определят третия отбор, който в следващия сезон ще участива заедно с подобни на някои от най-добрите отбори в света, започват с този мач.

Коефициентът за победа на Депортиво Ла Коруня e 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Малага e 3.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Депортиво Ла Коруня – Малага: Двубой Статистика

Като домакин, Депортиво не е губил от Малага в последните 4 срещи помежду им.
Малага нямат загуба в последните си 6 мача.
Малага са в победна серия от 5 мача.

Депортиво Ла Коруня – Малага: Прогноза

Малага, по всяка вероятност, ще бъде на състезанието за втория мач, където ще имат предимство у дома. И тук гола увеличава шансовете им за прогрес, многократно.

Те вкараха два или повече гола в четири от последните пет срещи и отбелязаха в протокола в девет от последните си десет гостувания. Освен това пет от последните седем общи срещи имаха голове и от двата отбора. Залагаме за домакинска победа, както и двата отбора да отбележат в мача.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Segunda Division можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG