Дженоа – Рома неделя 05 Май

Двубоят Дженоа – Рома от  Серия А на Италия ще се проведе на 05 май (неделя) от 19:00 часа. Ромите направиха огромни крачки в битката измежду първите четири на Серия А. Те се преместиха на четвърто място за кратко време през уикенда, докато сега се борят да го вземат обратно от Аталанта.

Коефициентът за победа на Дженоа е 3.75. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Рома е 2.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дженоа – Рома: Статистика Н2Н

Christian Kouame е голмайстора на Дженоа с 4 гола. Стефан Ел Шарави има 10 гола за Рома.
Рома нямат загуба в последните си 5 мача.
Дженоа не е побеждавал в последните си 6 срещи.

Дженоа – Рома: Прогноза

Домакините са загубили четири от последните си шест мача, докато отказват да сменят шефа си Чезаре Прандели, въпреки спада им. Типично за Дженоа е да направи промяна, когато нещата започнат да се развиват зле, така че е странно, че те продължават това ужасно представяне. Тъй като през последните седмици Рома се представят на ниво, ние предвиждаме голяма стойност в коефициентите за посетителите, за да спечелят този мач.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com