Джирона – Реал Валядолид 17 август

Двубоят Джирона – Реал Валядолид от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 17 август (петък) от 21:15 часа. Отборите ще имат честта да открият новия сезон на Ла Лига със сблъсъка на Естади Дю Монтиливи. Това ще бъде първата елитна игра за Реал след 4 години.

Коефициентът за победа на Джирона е 1.75 .  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Реал Валядолид е 5.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джирона – Реал Валядолид: Статистика Н2Н

Трябва обаче да кажем, че Валадолид успя да събере само една точка от петте посещения в Estadi Municipal de Montilivi .

Като домакин, Жирона не е губил от Валядолид в последните 5 срещи помежду им.

По време на последните 5 срещи с Жирона като домакин, Жирона спечели 4 пъти, при 1 равенства и 0 победи за Валядолид. Головата разлика е 8-3 в полза на Жирона.

Прогноза

Джирона ще влезе в мача с по-добро настроение, след  отличния им рекорд в предсезонните приятелски срещи. Отборът на Сакрациян спечели четири, изравни един и загуби един от шестте мача извън сезона.

Те бяха доста впечатляващи в последната трета при гостувания , като успяха да постигнат най-малко четири гола в три случая в този процес. Blanquivermell приключи подготовката с 3-3 равенство в Хетафе в събота. Хуан, Антонио Лозано и Алейх Гарсия бяха най-смъртоносните оръжия отпред.

Валядолид бяха популярни заради атакуващия си стил миналата година, но пристигането на новия мениджър Серхио Соряно изглежда е променило стремежите на отбора.

Pucela изигра много странни мачове през сезона, като допусна само два гола в последните пет мача срещу Алмерия, Малага, Депортиво Ла Коруня, Райо Валекано и Нюрнберг.

Очакваме домакинската победа, като знаем, че Джирона спечели 4 и изравни 1 от петте двубоя H2H с Валядолид на Estadi Municipal de Montilivi.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонус на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore.  Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG