Джон Милман – Ник Кирьос 19 Февруари bet365

Двубоят между Джон Милман – Ник Кирьос ще се проведе на 19 февруари (вторник) от 03:00 часа след полунощ българско време в мач от първи кръг на турнира в Делрей Бийч, САЩ (АТР 250).

Залози за победа на Кирьос в идната схватка се приемат с коефициент 1.72. Шансът за победа на Милман е 2.00, а линията за тайбрек в мача се котира на 1.72.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Световният номер 37 Милман се включи на турнира в Ню Йорк миналата седмица, но бе елиминиран още в първия си мач от испанеца Гийермо Гарсия Лопес. 29-годишният тенисист от Бризбейн ще играе за втори път в Делрей Бийч след 2016 г., когато отпадна на старта.

Кирьос е изиграл едва три мача тази кампания (1-2) и ще участва на първи турнир от Откритото първенство на Австралия, където Милош Раонич (Кан) го огорчи още в началната фаза. 23-годишният „бомбардир от сервис“ прави дебют във Флорида тази година.

Победителят от австралийската схватка ще срещне във втори кръг Раду Албот (Рум) или хърватския ветеран Иво Карлович (1.72 за победа). Двамата изиграха паметен двубой в Ню Йорк преди няколко дни, а с победата след три тайбрека се поздрави Албот.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com