Ди Мария: Мислех да се откажа от националния тим

Крилото на Аржентина призна, че му е било много тежко след загубения финал на Копа Америка. Звездата на ПСЖ Анхел ди Мария разкри, че е мислел да се оттегли от националния отбор на Аржентина след третия пореден загубен голям финал на Копа Америка 2016. Семейството му обаче го е убедило да остане.

Междувременно, залози за победа на Аржентина над Перу като гост в петък в среща от световните квалификации се приемат при коефициент от 2.00. Шансовете на Ди Мария да се разпише в мача са оценени на 3.40.

Супер звездата на „гаучосите“ Лионел Меси обяви, че спира да играе за националния тим след поражението с дузпи от Чили в мача за титлата на Копа Америка през юни, но впоследствие реши да се върне. Анхел ди Мария призна, че е бил на прага да последва стъпките на Меси след злополучния финал.

„Мислех, че Лео няма да се върне. Смятах, че решението му е добре премислено, но такива неща се случват. Минава ти през главата. Беше труден момент. Аз също мислех да се откажа от националния тим. Жена ми и баща ми ме убедиха да остана“, каза Ди Мария за Tyc Sports.

Крилото добави, че едва ли ще може да преглътне още една загуба в голям финал с тима на Аржентина и ако това се случи, той със сигурност ще се оттегли (9.00 за титла на „гуачосите“ от Мондиал 2018).

Не забравяйте, че ако срещата Перу-Аржентина завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Save