Дюргорден – Хакен неделя 22 Юли

Двубоят между Дюргорден – Хакен ще се проведе на 22 юли (неделя) от 16:00 часа в среща от Алсвенскалига на Швеция. Djurgarden стартира новия сезон, но треньорът Ozcan Melkemichel успя да намери печелившата формула и да върне отбора на пистата.

Коефициентът за победа на Дюргорден е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Хакен да победят се приемат с коефициент 3.60Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дюргорден – Хакен:  Двубой статистика

Отборите имат по десет победи преди началото на 26-ия си конфликт.

Интересното е, че никой от последните четири срещи в H2H не е отбелязал три или повече гола.

Djurgarden бяха много по-успешни в историята на H2H игри с Getingarna в Tele2 Arena (8 победи, 2 равенства и 3 загуби в 13 изхода).

Дюргорден – Хакен:  Прогноза

Djurgarden се впускат в това като фаворити, но ще трябва да гледат отблизо един от най-плодовитите отобори на лигата, Paulinho Guerreiro.

Бразилският фронт вкара цели 8 гола в 11 мача през този сезон и наскоро се радва на звездна форма.

Guerreiro вкара 9 гола в последните девет мача за Хакен във всички състезания.

Домакинската победа и BTTS по този начин се появяват като най-логично от опциите за залагания.

Дюргардън спечели пет и изравни един от последните шест мача в лигата и ние ще се противопоставим на себе си, за да не ги подкрепяме, за да победят.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Алсвенскалига на Швеция са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Основни спонсори на събитието: puma, Intersport, Tillmobil.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG