Евертън – Арсенал събота 21 Декември

Двубоят между Евертън – Арсенал ще се проведе на 21 Декември (събота) от 14:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Срещата на Евертън с Арсенал в съботния старт на обяд изглежда един от най-завладяващите мачове на уикенда и на сезона в неговата цялост, като двата клуба се надяват да имат нови постоянни мениджъри до края на седмицата.

Коефициентът за победа на Евертън е 2.37Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Арсенал е 2.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Евертън – Арсенал: Двубой Статистика

Ричарлисон е голмайстора на Евертън с 6 гола. Пиер-Емерик Обамеянг има 11 гола за Арсенал.
Преди година Арсенал бяха номер 5 в класирането с 34 точки. Сега са номер 10 с 22 точки.
Ричарлисон има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на Евертън. Сократис е с 5 за Арсенал.

Евертън – Арсенал: Прогноза

Арсенал вече е допуснал два или повече гола в 10 отделни мача във Висшата лига този сезон, докато Евертън е отбелязал два или повече гола девет пъти досега през този сезон, а тези статистики крещят, че възможностите за отбелязване на гол трябва да бъдат изобилни в двата края на Мърсисайд в събота. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com