Европейската покер конференция говори за състоянието на онлайн покера

Съфинансирана от Poker Industry PRO и Global Poker Index, на Европейската покер конференция бяха повдигнати въпроси за състоянието на индустрията и бяха поставени пет панелни дискусии, всяка от които обхващаше основна тема, пред които е изправена индустрията днес.

Събитието започна с презентация, описваща текущото състояние на онлайн покер индустрията. След като предостави контекстуален преглед на събитията, които оформиха покер света през последните години, директорът на Poker Industry PRO, Майкъл Джентил, разкри, че онлайн покер индустрията върви нагоре, което изглеждаше като изненада за голяма част от аудиторията.

Бе представена информация, изобразяваща финансовото отчитане на публично търгуваните компании, а оценките на частни оператори показаха, че всеки един от най-големите доставчици на онлайн покер в световен мащаб усещат ръст в своите онлайн покер версии.

Тази точка бе допълнително подчертана от данните за приходите, дошли от регулаторните органи на игрите в някои от най-големите регулирани пазари в Европа, които за пръв път в историята си отбелязаха ръст спрямо предходните години.

Заедно с добрите икономически новини, позитивното развитие на регулаторния фронт в няколко юрисдикции, както и сериозните инвестиции от страна на покер операторите, бяха представени като причини за оптимизма за индустрията през 2018 г., а и след това.

В първата дискусия, озаглавена „Еволюцията на регулираните игрови пазари“, участваха Дейвид Маклийш, партньор в Wiggin LLP; Д-р Алън Литълър, адвокат по хазарта в Калф Катс & Франсен; и Жан-Кристоф Антоан, покер ръководител за Betsson Group.

Те обсъдиха последствията от новото европейско споразумение за обмен на ликвидност между Франция, Испания, Италия и Португалия и последните развития в регулирането на игрите в Холандия, заедно с много други теми.

В следващия панел, „Възраждането на покер турнирите на живо“, бе обсъдено как е еволюирала покер сцената тази година и как тя се свързва с растежа на онлайн покера.

Експертната група включваше Дирк Оутман, старши редактор на международното съдържание в Highlight Media Group; Уилям Шилибер, журналист на свободна практика в покера и репортер на живо; и Чедрик Байлът, мениджър „Бизнес развитие“ за The Stars Group. Всеки даде вътрешна информация за това как се представя онлайн и лайв покера, как новите покер турнири се приветстват от играчите и някои от разликите между лайв продуктите на операторите.

Третият дискусионен панел, „Променящото се лице на онлайн покер партньорския маркетинг“, се състоеше от Клас Уинберг, главен търговски директор на Catena Media; Рой Педерсън, основател и главен изпълнителен директор на All-In Translations; и Дирк Оутман, който се включи във втора дискусия.

Членовете на панела споделиха мненията си относно възможността филиалите да станат лицензирани и регулирани в някои юрисдикции и какво можем да очакваме в бъдеще, когато става дума за съдържанието, използвано за промотиране на онлайн покер.

Уилям Шилибайер се завърна за второто си представяне в четвъртата дискусия за деня – Панел на играчите. Към него се присъединиха и Дейвид Килмартин Лапин, посланик на Unibet Poker и Финтан Хенд, член на PokerStars Team Online, за да предложат гледната точка на лидерите в покер индустрията.

Конференцията приключи с Алекс Дрейфъс, главен изпълнителен директор на Global Poker Index; Ник Джоунс, директор на Poker Industry PRO; и Жан-Кристоф Антоан, покер ръководител в Betsson Group, които обсъдиха „Бъдещето на онлайн покера“. Панелът постави въпроси по темите за иновативните игри, тенденциите в наградите за лоялност и нововъзникващите пазари, които биха могли да имат най-значително влияние върху индустрията.

Конференцията беше добре приета и даде богата информация за онлайн покер индустрията.

Bet365 Poker

ВХОД КЪМ BET365 Poker

bet365 poker предлага до 100 евро за нови играчи и турнирни билети на стойност 5 евро. За повече подробности вижте на bet365

Bet365 Poker Mobile

Мобилен покер в bet365 е на разположение на iPhone, iPad и Android. Изтеглете новото bet365 poker mobile app приложение, за да се насладите на свеж вид, по-бързо време за зареждане и по-добро мобилно покер действие. Бързо време за зареждане и опростена навигация с достъп до ексклузивните таблици Premium на bet365.

Вижте онлайн покер залата на bet365 ! За регистрация натиснете по- долу:

bet365 

 

Подобрената игра и анимация и всички покер играчи се броят към всички промоции, включително VIP Схемата. Откриващ бонус Бет365 Покер – безплатен билет за кеш игрите в размер на 5 € / 100% до € 100 + € 5 турнирни токени.