Ерцегебирге Ауе – Кайзерслаутерн 24 Февруари

Двубоят между Ерцегебирге Ауе – Кайзерслаутерн ще се проведе на 24 февруари (събота) от 14:00 часа в среща от Бундеслига II на Германия. Битката между Ерцегебирге и Кайзерслаутерн ще отвори действието в събота в германското подразделение на второ ниво, по-известно като „2-ра Бундеслига“.

Коефициентът за победа на Ерцегебирге Ауе е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Коефициентът за победа на Кайзерслаутерн е 3.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Ерцегебирге Ауе – Кайзерслаутерн:  Двубой статистика

Пет от последните шест мача между Ауе и Кайзерслаутерн завършиха с два или по-малко голове. Кайзер никога не е спечелил мач на пътя срещу този противник.

Последният дуел, игран във Фриц Уолтър Стадион, бе спечелен от гостите с 2:0.

Ерцегебирге Ауе – Кайзерслаутерн: Прогноза

Смятаме, че е дошло времето на Кайзерслаутерн да върне услугата. Ще ги подкрепим, за да спечеля този мач, защото постигането на три победи срещу противниците през последните четири седмици не е съвпадение. Под 2.5 FT трябва да работи добре за пазара на цели.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Бундеслига II от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG