Естония – Белгия петък, 09 юни

Двубоят между Естония – Белгия ще се проведе на 09 юни (петък) от 21:45 часа в среща от квалификациите за Световното първенство на Европа в Русия. Червените дяволи са големите фаворити, за да улеснят Естония в шестия кръг на състезанието този петък в А. Ле Кок Арена.

Коефициентът за победа на Естония в идния дуел е 21.00, а равенство се приема с коефициент от 8.00. Пазарът за победа на Белгия се оценява на 1.16.

Естония

Естония взе четири точки от пет мача, което е очакван сценарий за тях в трудна група с Белгия, Гърция и Босна и Херцеговина.

Блусшърс обаче ще дойде в мача с Белгия, след шокиращата победа с 3:0 на терена в приятелски мач срещу Хърватия в края на март тази година.

Това беше третият пореден мач, който видя екипа да задържи празна врата, но тегленето ще бъде сериозно предизвикано в петък, когато естонците са домакини на една от най-силните атакуващи страни на континента.

Белгия

Роберто Мартинес ще бъде без Еден Азар. Който ще бъде извън игра в следващите три месеца след операцията.

Въпреки това, испанският експерт все още има огромен потенциал с участието на някои от главните звезди на европейския футбол.

Мичи Батсуаии и Маруане Фелайни отбелязаха за 2-1 победа над Чехия в „Стад Роу Баудоин“ преди два дни в приятелски мач.

Естония – Белгия: Двубой статистика

Червените дяволи са били безскрупулни в 8-1 дублажа на Естония обратно в средата на ноември миналата година. Когато двете страни се срещнаха за първи път в този квалификационен мандат.

Белгия обикновено води победа с 4-1, но загубиха 2-0 при предишното си посещение в Талин през октомври 2009 г.

Естония – Белгия: Прогноза

Домакините ще бъдат супер мотивирани да поправят катастрофалното впечатление от първия сблъсък с Белгия.

Напоследък те значително подобряват своите представяния в защита и виждаме стойността в коефициентите, предлагани от букмейкърите на домакините, да не губят с три или повече гола тук.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG