Жереми Шарди – Йозеф Ковалик 01 май

Жереми Шарди (Фра) ще се изправи срещу Йозеф Ковалик (Слвк) на 01 май (понеделник) от 18:00 часа наше време в двубой от първи кръг на турнира на клей в Мюнхен, Германия (АТР 250). Това ще бъде първи двубой между двамата в професионалния тур.

Коефициентът за победа на Шарди с 2-0 сета е 2.00. Ставката за успех на Ковалик е фиксирана на 3.00, а залози затова да се стигне до тайбрек в мача се приемат с коефициент 2.62.

Жереми Шарди, №71 в ранглистата, има четири победи в седем мача на клей през тази кампания. За последно той игра в Барселона, където бе спрян още на старта от британецът Кайл Едмънд. 30-годишният французин започва третото си участие в основната схема в Мюнхен. Kъдето върховият му резултат е 1/2-финал от 2009 г.

Йозеф Ковалик е 24-годишен състезател, заемащ към момента 162-ро място в ранглистата. Словакът записа две „чисти“ победи в квалификациите и така си подсигури второ участие в основната схема в баварската столица, след като на дебюта си през миналия сезон достигна до 1/4-финалите. От началото на годината Ковалик е постигнал само две победи в шест мача в АТР тура.

Победителят от предстоящата френско-словашка схватка ще се изправи във втори кръг срещу третият поставен и любимец на домакините Александър Зверев, чийто шансове да спечели титлата в края на седмицата са оценени на 6.00.

Нека Ви напомним, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG