Зандхаузен – Арминия Билефелд 07 април

Зандхаузен и Арминия Билефелд играят в Бундеслигата II в двубой помежду си на 07 април (петък) от 19:30 часа наше време.

Коефициентът за победа на Зандхаузен е 2.15, а залози затова гостите да си тръгнат с трите точки се приемат със ставка 3.40. Вероятността срещата да завърши наравно е оценена на 3.30.

Сандхаузен се намират в плодотворен сезон и са на 9-та позиция в таблицата на лигата. Те завършиха 13 последен сезон и старши-треньорът Джеф Сайбене ще бъде доволен от напредъка досега. Само че те не са спечелили мач от лигата, побеждавайки Ауе у дома на 4 февруари. Изиграли са общо 8 мача, от които 4 равенства и 4 загуб.
Арминия Билефелд мястото за изпадане в таблицата. Но има само 1 точка, която ги отделя от дъното от два отбора. Междувременно те имат шанс да бъдат в безопасна зона с 3 точки от този мач. Те идват на гърба на прилична форма, след като те са взели 2 победи и равенство от последните три. Освен това те са били бити само веднъж в последните 7 мача. Обаче Арминия все още нямат спечелен далеч мач този сезон. Те взеха само 4 равенства от 13 игри досега, губейки 9.

Сандхаузен срещу Арминия Билефелд: двубой

Отборите са се срещали само осем пъти във всички състезания. Арминия Билефелд е по-добрият в статистиката с 5 победи, 1 равенство и 2 загуби.

Сандхаузен срещу Арминия Билефелд: прогнози

На хартия, екипите играят равномерно мачовете си формата на играчите е подобна. За Билефелд състоянието е отчайващи и те трябва да се дасат всичко, за да вземат трите точки. Те са имали успех в своите предишни дуели със Сандхаузен и това ще бъде ден, в който те ще регистрират първа победа за сезона.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Kъдето може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save