Зенит Ст Петербург – Краснодар 03 Август

Двубоят между Зенит Ст Петербург – Краснода ще се пороведе на 03 август (събота) от 21:30 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Действащите шампиони започнаха страхотно в началото на кампанията си и засега са непобедени в сблъсъците си. Последната им среща като гост завърши с победа с 2:0 срещу Оренбург.

Коефициентът за победа на Зенит Ст Петербург е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Краснодар е 4.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Зенит Ст Петербург – Краснода: Двубой статистика

Уилмар Бариос има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Зенит. Руслан Камболов е с 2 за Krasnodar.
Зенит са в серия от 9 поредни домакински победи.
Зенит са в победна серия от 3 мача.
Изми

Зенит Ст Петербург – Краснода: Прогнози

Досега Краснодар е вкарал шест гола през този сезон, три от които дойдоха в последното им пътуване като гост. Отборът също е намерил гърба на мрежата при последните си две посещения тук, така че със сигурност е безопасно да очаквате да се разгърне висок сблъсък, тъй като и двата отбора изглежда ще отбележат. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com