Ибрахимович : „Липсва ми да работя с Моуриньо“

Златан Ибрахимович за първи път коментира евентуалното си преминаване в Манчестър Юнайтед при сигурния нов мениджър на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо.

Относно възможността да работи отново със Специалния, Златан отговори: „Жозе Моуриньо е човекът, който да върне Юнайтед отново на върха. Имах фантастичен период, в който работихме заедно (в Интер). Не знам дали отново ще работим заедно.“

„Не давам гаранции. Мога да ви кажа, че има конкретни оферти от Премиършип. Липсва ми да работя с Моуриньо всеки ден, откакто напуснах Интер. Но не сме говорили в последните няколко седмици“, допълни Ибра.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.