Инголщат – Гройтер Фюрт петък 10 Август

Двубоят между Инголщат – Гройтер Фюрт ще се проведе на 10 август (петък) от 19:30 часа в сблъсък от Бундеслига II на Германия. Инголщат разочарова феновете си с 2:1 загуба от Ян Регенсбург в отварящия мач на сезона.

Коефициентът за победа на Инголщат е 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Гройтер Фюрт е 5.25Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Инголщат – Гройтер Фюрт: Статитика Н2Н

Статистиката говори в полза на Инголщат, когато домакините спечелиха 8, изравниха 2 и загубиха 4 от 14 срещи с Шамрок досега.

Die Schanzer са на брутална поредица в H2H игри с Furth, след като са спечелили шест поредни.

„Инголщат“ отбеляза три гола във всеки от последните мачове спечелени над Фюрт.

Инголщат – Гройтер Фюрт: Прогноза

Защитната линия на Furth е доста уязвима, което наистина би трябвало да позволи много място за впечатляващите имена на Инголщат в последната трета, която да блесне след първия провал. Shamrocks имаше страхотен далечен рекорд в предходния мандат на Бундеслигата, губейки 10 и спечелвайки само 1 от 17 мача на пътя.

Като се има предвид, че домакините ще бъдат отчаяни да направят кампанията си за промоционално предизвикателство по пътя, едва ли можем да видим нищо друго, освен домашната победа, когато тези две страни се срещнат в Audi-Sportpark.

Въз основа на всичко, което е написано по-горе, наистина очакваме това да бъде конкурс с високи резултати, като домакините ще излязат на върха в края.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонусa на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com