Интернасионал – Чапекоензе вторник 22 Май

Двубоят между Интернасионал – Чапекоензе ще се проведе на 22 май (вторник) от 02:00 часа след полунощ в среща от Бразилия Серия А. Завършващият мач на 6-ия кръг в бразилската серия А ще бъде оспорен между Internacional и Chapecoense.

Коефициентът за победа на Интернасионал е 1.53Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70. Коефициентът за победа на Чапекоензе е 7.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Интернасионал – Чапекоензе: Двубой Статистика

Интернасионал успя да отпразнува една победа срещу съперниците си в шест мача, а последните два бяха, като домакини, и завършиха с равенство. Всеки път, когато двете страни се изправиха един срещу друг, единият от тях успя да задържи мрежата си празна и само един от мачовете премина над 2,5.

Интернасионал – Чапекоензе: Прогноза

Това трябва да е още един сблъсък, но домакините играят много добре вкъщи и те трябва да могат да резервират важна победа, която да ги тласне напред в класацията. Домакините също имаха повече време да се подготвят за този мач, тъй като Chapecoense имаше сблъсък в средата на седмицата в Копа до Бразилия.

Не бива да очакваме много голове в този мач, тъй като домакините не успяха да отбележат в последните четири пъти, докато посетителите също са участвали в мачовете с нисък рейтинг. Традицията на техните сблъсъци също говори в полза на този съвет.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Кампеонато Паулиста са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: caixa, lubrax, crefisa.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG