Интер взе италиански талант за 28 милиона евро

Ръководството на Интер не се шегува, след като лятото взе за над 100 милиона евро – Антонио Кандрева, Жоао Марио, Евер Банега, Габигол и Кристиан Ансалди. Клубът договори официално халфът Роберто Галярдини, който ще подсили тима на Стефано Пиоли. Правещият страхотен сезон с Аталанта футболист бе силно желан от Ювентус, но „нерадзурите“ инвестираха сериозна сума. Всичко това с личното разрешение на собственика на Сунинг Жанг Жиндонг, който е дал съгласието си.

Миланският гранд ще плати два милиона евро за наем на Галярдини до края на този сезон, след което лятото трябва да плати още 23 милиона евро за откупуването му, което е задължително, а към тях ще бъдат добавени още три милиона евро в различни бонуси. Това показва, че Интер инвестира за един от най-добрите италиански халфове в момента в Серия „А“ – 28 милиона евро. Интересното е, че такава голяма сума за италианец инвестира последно Масимо Морати за Кристиан Виери преди 18 години.

22-годишният Галяридни ще подпише с Интер до юни 2021 година, като ще печели на година по милион и половина евро. Той има 14 мача от началото на сезона, 13 в Серия „А“ и един за Купата на Италия.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365