Исландия – Гана 7 юни

Международната приятелска среща между  Исландия – Гана ще се проведе на 7 юни (четвъртък) от 23:00ч. Исландия спечели правото да се включи в Световната купа като се класира в своята група преди Хърватия, Украйна и Турция. Въпреки това малката скандинавска нация е момента е в сериозна криза преди първия си сблъсък с Аржентина.

Кофициентът за победа на Исландия е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Гана е 3.60. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Исландия – Гана: Статистика Н2Н двубои

Двете страни не са имали шанс да се срещнат в миналото.

Прогноза
Черните звезди бяха често срещани състезатели на Световната купа в последните две издания, но те ще излязат на турнира в Русия след катастрофалната квалификационна кампания, в която затвърдиха само седем точки в групата с Египет, Уганда и Конго. Гана назначи Kwasi Appiah като главен треньор през април миналата година и оттогава екипът наистина се е подобрил много.

Гана се отправя към двубоя без загуба в пет поредни мача във всички състезания и след  внушителната победа с 0: 2 над Япония  миналата сряда. Томас Партей и Емануел Боатенг лесно може да се възползват от очевидните дупки в защитната линия на Исландия в четвъртък.

  • И двата отбора да вкарат
  • Гана -над 1,5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG