Истанбул Басаксехир – Йени Малатияспор 06 Април

Двубоят между Истанбул Басаксехир – Йени Малатияспор ще се проведе на 06 април (петък) от 20:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Истанбул Басаксехир оцеля след края на уикенда срещу Акхисарспор миналата седмица, за да спечели супер важна победа след второто полувреме.

Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75Коефициентът за победа на Йени Малатияспор 7.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Истанбул Басаксехир – Йени Малатияспор: Двубой статистика

Двете страни са играли само веднъж в конкурентна афера.

Това се случи през ноември миналата година, когато Басаксехир прокара една удобна 0-2 победа в Yeni Malatya Stadyumu.

Екипите също се срещнаха в средата на сезона, когато истанбулският екип направи съкрушителна победа с 4: 1.

 

Истанбул Басаксехир – Йени Малатияспор: Прогноза

Домакините просто не могат да пропуснат такъв фантастичен шанс да си възвърнат върха на класирането на Супер Лига.

Ние вярваме, че ще направят трудно от самото начало на мача и ще ги подкрепим, за да поведат начело в полувремето и да спечелят мача в края като най-доброто ни предложение.

Като алтернатива, можете да отидете с домакинска победа & BTTS.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG