Италия – Лихтенщайн неделя, 11 юни

Двубоят между Италия – Лихтенщайн ще се проведе на 11 юни (неделя) от 21:45 часа в среща от квалификациите за Световното първенство на Европа в Русия. Селекционерът на Италия подчерта, че головата разлика има огромно значение в група G.

Коефициентът за победа на Италия в идния дуел е 1.015, а равенство се приема с коефициент от 34.00. Пазарът за победа на Лихтенщайн се оценява на 67.00.Джампиеро Вентура се надява водения от него тим на Италия да постигне изразителен успех в световната квалификация с Лихтенщайн на 11-ти юни в Удине. Той смята, че головата разлика ще бъде решащ фактор в битката за първото място в потока, в който е още и тима на Испания (1.14 да бие Македония на 11-ти юни).

През седмицата Италия разпиля Сан Марино с 8:0 с експериментален състав в контрола. А в сряда отбора имат още една проверка- срещу класния тим на Уругвай (1.75 за успех на южноамериканците) в Ница. След това идва мача с Лихтенщайн, в който Вентура иска от момчетата си да напълнят мрежата на съперника.

„Въпреки че единия мач е приятелски, а другия е световна квалификация, и двата двубоя са много важни. Срещу Лихтенщайн, трябва не само да спечелим, но и да го направим с изразителен резултат, защото головата разлика е много важна в тази група“, каза Вентура за Vivo Azzurro.

Италия и Испания са на челните две места в група G с по 13 точки от 15 възмножни. Головата разлика на „адзурите“ е 13-4, а тази на „Ла Роха“- 19-2.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG