Йенисей – Зенит Ст Петербург 29 Юли

Двубоят между Йенисей – Зенит Ст Петербург ще се проведе на 29 юли (неделя) от 14:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Йeнисей успя да преодолее Anzhi в промоционалните плейофи през май тази година, за да спечели първата си поява в най-горния полет на руския футбол.

Коефициентът за победа на Йенисей е 8.00Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Зенит Ст Петербург е 1.44. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Йенисей – Зенит Ст Петербург: Двубой статистика

Йенисей и Зенит ще се срещнат за първи път в неделя.

Йенисей – Зенит Ст Петербург: Прогнози

Лъвовете имаха ужасна кампания под ръководството на Роберто Манчини миналия сезон. Те завършиха сезона на Висшата лига на разочароващото пето място. Могат ли да оспорят титлата този път? Отборът на практика остана непроменен. Човекът, който участва в наскоро завършената Световна купа, Артем Дзиуба, се завърна от Арсенал Тула и се очаква той да играе голяма роля в последната трета на този сезон.

Джиууба вкара 3-3 равенство в Интер Милан миналата събота, но не беше сред голмайсторите там. Целите по-скоро идват от Нобоа, Хернани и Мак. Това беше първата равносметка след четири поредни победи в извън сезона за Лъвовете, които вкараха впечатляващите 13 гола в последните четири приятелски мача.

Йенисей също имаше силна форма в предсезонния етап, като спечели две поредни срещи, преди да спечели срещу ЦСКА Москва до 1: 1 в последния тест миналата седмица. Въпреки това, те ще се сблъскат с огромни проблеми, които задържат Зенит тук и ние трябва да подкрепим гостите, за да победят в началото на новия сезон.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието: Gazprom, Nissan, SAP.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG