Йени Малатияспор – Коняспор петък 31 Август

Двубоят между Йени Малатияспор – Коняспор ще се проведе на 31 август (петък) от 21:45 часа в среща от Супер Лига на Турция. Малатия ще се опита да подкрепи добрия старт на новата кампания в Супер Лига в петък вечер, когато ще бъде домакин на Коняспор в началото на мача в Yeni Malatya Stadyumu.

Коефициентът за победа на Йени Малатияспор е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Коефициентът за победа на Коняспор 3.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Йени Малатияспор – Коняспор: Двубой статистика

Даниел Алексич има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Малатия Блд Спор. Ферхат Йозторун е с 2 за Atiker Konyaspor 1922.
Малатия Блд Спор не са губили в последните 5 свои домакинства.
Преди година Atiker Konyaspor 1922 бяха номер 12 в класирането с 3 точки. Сега са номер 7 с 5 точки.

Йени Малатияспор – Коняспор: Прогноза

Домакините ще са склонни да запазят положението с нисък рейтинг, което ще им струва доста срещу такава атакуваща страна тук.

Независимо от това, ние просто не можем да подкрепим Under 2.5 гола, залагайки на FT с такива хищници, които Коня има в своите редици и двата отбора, които ще отбележат резултат, имат шанс при тези обстоятелства.

Домакините също имат свой собствен нападател подобно на Даниел Алексич, който се присъедини към отбора този лято от Swiss St.

Що се отнася до резултата, равенството се появява като най-вероятно от три и можете да го подкрепите с коефициент 3.20.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: vodafone, beko, turkish airlanes.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG