Йоувил Таун – Манчестър Юнайтед bet365

Двубоят между Йоувил Таун – Манчестър Юнайтед ще се проведе на 26 януари (петък) от 21:55 часа в среща от ФА Къп.  Тази среща ще бъде мащабно събитие за местния отбор, който имаше лоша кампания в този сезон на Втора лига.  

Коефициентът за победа на Йоувил Таун  е 23.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00. Залози за  Манчестър Юнайтед да победят се приемат със ставка 1.14.

Йоувил Таун – Манчестър Юнайтед: Н2Н статистика

Това ще бъде само втората среща между двата отбора.

Манчестър Юнайтед победи опонентите си с 0-2 при гостуване в третия кръг на ФА Къп преди три години.

Андър Херера и Анжел Ди Мария тогава вкараха голове за червените дяволи на парк „Хуис“.

Прогноза

Пропастта в качеството между двата отбора е просто огромна и не можем да очакваме нищо друго освен ясен изход още от първия съдийски сигнал

Юнайтед запази пет чисти листа срещу много по-силни съперници и ние трябва да се възползваме от стойността в подкрепата те да ги направят шест поред срещу опозицията от Лигата две.

Манчестър Юнайтед да пази чист лист

Манчестър Юнайтед -2.5 handicap

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG