Йохана Конта – Агнешка Радванска 09 Януари

Двубоят между Йохана Конта – Агнешка Радванска ще се проведе на 09 януари (вторник) от 04:00 часа след полунощ българско време в двубой от първи кръг на турнира на хард в Сидни, Австралия (WTA Premier). Сблъсъкът ще бъде повторение на миналогодишния финал, в който Конта завърши на печелившата страна с резултат 6-4 6-2.

Залози за победа на Конта можете да правите с коефициент 1.66. Ставката затова Радванска да успее да си отмъсти за загубата преди година е 2.10.

Четвъртата поставена Йохана Конта започна силно сезон 2018 в Бризбейн миналата седмица. Но в третия сет от 1/4-финалите срещу Елина Свитолина (Укр) бе принудена да се откаже заради травма в бедрото. Родената именно в Сидни тенисистка вече е възстановена и е готова да се хвърли в защита на отличието си от миналата година.

Първата седмица от новия сезон за Агнешка Радванска, №28 в ранглистата на сингъл. Не бе особено обнадеждаваща, след като полякинята допусна изненадваща загуба в 1/4-финалите в Оукланд от американската квалификантка Саша Викъри. Сега 28-годишната полякиня ще бъде настървена да запише по-добро представяне с оглед на наближаващия Australian Open.

Радванска има две победи в общо три мача срещу Конта. Тя спечели два пъти през 2016 г. – Синсинати (6-7 (1) 6-4 6-0) и Пекин (6-4 6-2), а последния им дуел е гореспоменатия финал на Sydney International.

В следващия кръг победителката от двойката Конта-Радванска ще спори с Магдалена Рибарикова от Словакия или 18-годишната квалификантка от САЩ Катрин Белис. Съперничките ще играят за първи път една срещу друга в професионалния тур, като коефициентът за победа на Рибарикова е 2.25.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG