Калгари Флеймс – Ню Йорк Айлендърс 12

Двубоят между Калгари Флеймс – Ню Йорк Айлендърс ще се проведе на 12 март (понеделник) от 01:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон в НХЛ. Калгари измъкна поне точка в последните си четири мача срещу нюйоркчани. А в най-скорошния им мач надви съперника с 3-2 като гост през февруари.

Коефициентът за победа на Флеймс е 1.57, а шансовете на Айлендърс да спре пропадането си с успех в “Scotiabank Saddledom“ са оценени на 2.55. Пазарът за общо над 6.5 точки е фиксиран със стойност 1.95.

Калгари Флеймс се завръща в своята крепост след две поредни победи далеч от дома. Последната от които 2-1 над Отава Сенатърс в петък. „Огньовете“ постепенно се приближават към местата. Даващи излаз в плейофите, като вече са пети в Тихоокеанската дивизия с 78 точки и баланс 34-35 (14-19 у дома).

Титулярният страж на домакините Майк Смит бележи сериозен прогрес във възстановяването си от контузия и ще се завърне на вратата в най-скоро време. Най-добрият реализатор на тима Джони Гуадрьо допринесе с асистенция в петък и покачи сметката си на 77 точки. Като вече само една го дели от най-добрия му резултат от сезон 2014/15.

Ню Йорк Айлендърс загуби с 1-2 след продължения във визитата си на Едмънтън Ойлърс в четвъртък и не познава победата вече в осем поредни срещи. „Островитяните“ са предпоследни в дивизия Метрополитън с 68 точки и показатели от 29-39. В общо 36 двубоя като гост те са били победители само 13 пъти.

Нападателят на Айлендърс Андерс Лий дели лидерската позиция при реализаторите в тима с капитана Джон Таварес 31 точни попадения, но напоследък забави темпото. Успявайки да се разпише само два пъти в 12 срещи. С най-много точки в актива си е Матьо Барзал (69), а Сам Бенет ще направи опит да вкара в трети пореден мач.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com