Каляри – Лацио понеделник 16 Декември

Двубоят Каляри – Лацио от Серия А на Италия ще се проведе на 16 декември (понеделник) от 21:45 часа. След някои привлекателни летни представяния, Каляри се очакваше да бъде полезна страна през този сезон, въпреки че малко хора биха очаквали те да се справят толкова добре.

Коефициентът за победа на Каляри е 3.80. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Лацио е 1.85. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каляри – Лацио: Статистика Н2Н

  • Каляри нямат загуба в последните си 15 мача.
    Каляри не са губили в последните 8 свои домакинства.
    Жоао Педро е голмайстора на Каляри с 10 гола. Чиро Имобиле има 17 гола за Лацио.

Каляри – Лацио: Прогноза

На пазара на голове и двата отбора да отбележат се откроява като доходоносна опция. И двата отбора са свикнали да вкарват множество голове в съответните си домакински и гостуващи срещи, докато нито един от двата отбора не е свикнал да поддържа мрежата си празна. Освен това, подчертаваме мъдро, че те са сходни, тъй като Каляри е взел само частица повече точки у дома от посетителите. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com