Карлайл – Кардиф сряда 15 Януари

Двубоят Карлайл – Кардиф от FA Cup ще се проведе на 15 Януари (сряда) от 21:45 часа. Тъй като цялостното представяне на Кардиф беше нещо, с което да се гордеем, Карлайл се надпреварваше да вкара голове в Лига 2 в последните минути на мача. Те загубиха всеки от последните си два, допускайки тревожните седем гола в процеса.

Коефициентът за победа на Карлайл е 4.75. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Кардиф е 1.72. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Карлайл – Кардиф: Статистика Н2Н

Подобно на Карлайл, Кардиф се надпреварва да получава редовни победи напоследък. Мъжете на Нийл Харис спечелиха само една от последните си седем срещи, макар че загубиха само една от тези седем.

Карлайл – Кардиф: Прогнозa

В залаганията „Cardiff to Win & Over 1.5 Goals“ се откроява като подходяща опция. Сините птици може да не са успели да победят Карлайл у дома, но не бива да се заблуждаваме от резултата. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG