Каролина Хърикенс – Вашингтон Кепиталс 16 Април

Двубоят между Каролина Хърикенс – Вашингтон Кепиталс ще се проведе на 16 април (вторник) от 02:00 часа след полунощ българско време в сблъсък номер три от първи кръг на плейофите в Източната конференция на НХЛ. „Ураганите“ имат да наваксват пасив от 0-2 след първите два дуела в столицата.

Залози за победа на Хърикенс можете да правите с коефициент 1.76. Шансовете на Кепиталс да триумфира в “PNC Arena“ са оценени на 2.10. Ставката за гостите да вкарат първия гол е 1.95.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каролина ще изиграе първи мач в плейофите у дома от май месец 2009 г. насам и ще даде всичко от себе си, за да не разочарова своите привърженици. В първите два мача във Вашингтон шампионът в лигата от 2006 г. загуби съответно с 2-4 шайби и 3-4 след продължения и вече в общо шест поредни срещи не познава успеха срещу опонента.

Водещият стрелец на Каролина Себастиан Ахо прекъсна серия от 15 мача без гол с точния си изстрел си в мач номер две и ще бъде ключовото оръжие на домакините. Лукас Уолмарк също се разписа, регистрирайки третата си точка в серията. Със същият актив е и Андрей Швечников, който изработи изравнителното попадение на Джордан Стаал.

Капитанът на Вашингтон Алекс Овечкин наниза 51 попадение през редовната кампания, а от началото на плейофите се е заел повече с разпределителна роля, имайки един гол и две асистенции. Евгени Кузнецов и Джон Карълсон са с по три асистенции до тук, а Брендън Холтби изглежда доста стабилен на вратата – 196 отразени удара от общо 209 в предните си седем мача.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com