Каролине Возняцки – Мария Шарапова 18 Януари bet365

Двубоят между Каролине Возняцки – Мария Шарапова ще се проведе на 18 януари (петък) от 03:30 часа след полунощ българско време в мач от трети кръг на Australian Open. Маша води с 6-4 победи в съперничеството между двете.

Коефициентът за победа на Шарапова в идния интригуващ дуел е 2.10. Залози за успех на Возняцки се приемат с коефициент 1.72, а вероятността да се стигне до тайбрек в мача е оценена на 3.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Возняцки се наложи над шведската ветеранка Йохана Ларшон с 6-1 6-3 в сряда и записа деветата си поредна победа на шампионата в Австралия. Бившата номер едно в ранглистата триумфира за 66 мин. И спечели 76% от точките си на първи сервис. Тя завърши с 19 уинъра и 12 непредизвикани грешки на сметката си.

Шарапова мина безпроблемно във втори кръг през Ребека Петерсон (Шве) с 6-2 6-1 и е загубила само три гейма от старта на надпреварата. За шампионката от 2008 г. И петкратна носителка на титли от шлема това бе 56-та победа на Australian Open и юбилейна номер 600 в кариерата й.

Шарапова и Возняцки не са се срещали от 2015 г., когато Маша ликува в двубой от Мастърса в Мадрид. На твърди кортове датчанката има предимство с 4-3 победи. Като спечели последните им два дуела на тази настилка, състояли се през 2014 г. – на US Open и на WTA финалите в Сингапур.

Победителката от срещата между Шарапова и Возняцки ще играе в 1/8-финалите срещу Мария Сакари (Гър) или поставената под номер 15 местна надежда Ашли Барти (4.00 да ликува с 2-1 сета).

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com