Кей Нишикори – Жоао Соуса 19 Януари bet365

Двубоят между Кей Нишикори – Жоао Соуса ще се проведе на 19 януари (събота) от 03:30 часа след полунощ българско време в мач от 1/8 финалите на Australian Open. Двамата са си разменили по един успех в досегашните си сблъсъци в тура.

Залози за победа на Нишикори можете да правите с коефициент 1.12, а вероятността японският тенисист първи да вземе пет гейма в откриващия сет е оценена на 1.33. Ставката за победа на Соуса е 6.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нишикори достигна до тук, след като се промъкна през „иглени уши“ срещу хърватския ветеран Иво Карлович след близо четири часа борба на корта. Японецът измъкна драматичен успех с 6-3 7-6 (6) 5-7 5-7 7-6 (7). След като се справи с 60 аса от страна на 39-годишния противник, който се опитваше да стане най-възрастният тенисист, класирал се в трети кръг на турнира.

Соуса също премина през петсетов трилър в миналата фаза. Световният номер 44 преодоля съпротивата на 32-ия в схемата Филип Колшрайбър от Германия. Надвивайки го с резултат 7-5 4-6 7-6 (4) 5-7 6-4 за 4 часа и 18 мин. Португалецът наниза 28 аса и с достигането си до третото стъпало на „Мелбърн Парк“, изравни най-доброто си представяне в надпреварата.

Нишикори и Соуса се срещнаха за първи път в Токио през 2016 г., където японецът се отказа в първия сет. Вторият им сблъсък се проведе година по-късно на клея в Буенос Айрес и завърши при резултат 6-1 6-4 в полза на Нишикори.

Победителят от третия им официален дуел ще се изправи в 1/8-финалите срещу 12-ия в схемата Фабио Фонини (Ита) или испанеца Пабло Кареньо Буста, който е поставен под номер 23. Кареньо Буста ще търси шести безответен успех срещу опонента. Като вероятността той да успее да го постигне е оценена на 2.10.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com