Кепиталс посреща Мейпъл Лийвс 14 април

Вашингтон Кепиталс приема Торонто Мейпъл Лийвс на 14 април (петък) в 02:00 часа след полунощ българско време. В първи мач от първи кръг на плейофите в НХЛ. Двата тима се срещнаха три пъти през редовния сезон, като в първата среща ликуваха „кленовите листа“, а в следващите две- „столичаните“.

Залози за нова победа на Вашингтон се приемат при коефициент от 1.38. Шансовете за успех на Торонто са оценени на 3.15. Коефицинетът затова канадския тим да бъде краен победител в плейофната серия е 4.50.

Вашингтон Кепиталс записа 55 победи в 82 мача през редовния сезон и за трети път през последните осем години завърши на първо място в Източната конференция. „Столичаните“ са допуснали най-малко голове (177) и удари към вратата си (2282) от всички останали отбора от началото на кампанията.

Звездата Алекс Овечкин има шест гола и осем асистенции в последните 15 мача и общо 33 точни попадения през сезона. Капитанът Никлас Бакстрьом (63 асистенции и общо 86 точки до момента) е с гол и две асистенции в трите срещи с Торонто през тази кампания.

Торонто Мейпъл Лийвс заслужи място в плейофите, след като завърши с актив от 40-42 победи. „Кленовите листа“ инкасираха три поражения в последните си четири двубоя от редовния сезон.

19-годишният Остън Матюс се представя феноменално в дебютния си сезон в НХЛ и има 40 гола и 29 асистенции до момента. С отлични изяви са и други двама ммладоци- Уилямс Ниландер (22 гола и 39 асистенции) и Мич Марнър (19 гола и 42 асистенции). Опитният страж Фредерик Андресен се очаква да се завърне на леда в предстоящия двубой след травма.

Нека Ви напомним, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG