Клермон Фуут – Брест понеделник 29 Октомври

Двубоят Клермон Фуут – Брест от Лига 2 на Франция ще се проведе на 29 октомври (понеделник) от 21:45 часа на стадион Габриел Монпиед. Брест спечели шест победи в последните си 7 мача и те пътуват до Клермон-Феран с надеждата да надграждат тази убедителна серия и да достигнат топ 2 на Ligue с важни точки в Stade Gabriel Montpied.

Коефициентът за победа на Клермон Фуут е 2.50 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Брест е 2.90. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клермон Фуут – Брест: Статистика Н2Н

Florian Aye е голмайстора на Клермон с 4 гола. Гаетан Шарбоние има 11 гола за Stade Brestois 29.
Stade Brestois 29 са в победна серия от 6 мача.
Клермон не е побеждавал в последните си 4 срещи.

Клермон Фуут – Брест: Прогноза

Сега ще подкрепим Брест, за да предизвикаме третата им победа над съперниците си подред, на много добре изглеждаща цена от 2.90. Те са в невероятна форма напоследък и вярваме, че имат каквото е нужно, за да надминат конкурентите и да грабна точки за деня.

Очакваме обаче вълнуващо предизвикателство и може би ще трябва да направят това, тъй като отново залагаме на Over 2.5 goals FT. Виждали сме такива поводи във всички последни пет мача на Брест и смятаме, че сме тук за повече от това!

Както винаги, не забравяйте, че за да гледате Пряко Предаване от bet365, трябва да сте направили залог, който е бил уреден през последните 24 часа, или да имате финансиран профил.

Официални спонсори на Лига 2 са: Lotto.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG