Кливлънд Кавалиърс – Индиана Пейсърс 09 Януари bet365

Двубоят между Кливлънд Кавалиърс – Индиана Пейсърс ще се проведе на 09 януари (сряда) от 02:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. Тази кампания съперниците се победиха по веднъж като гост, като Индиана ликува в залата на „кавалерите“ с 119-107 на 27 октомври.

Коефициентът за нова победа на Пейсърс в Охайо е 1.16. Залози за успех на Кливлънд можете да правите с коефициент 5.50, а пазарът затова да видим общо под 208.0 точки в мача е със стойност 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. bet365 NBA

Кливлънд е отборът с най-слаби показатели в лигата към момента. Имайки само осем победи в 40 мача, а на своя паркет е с баланс 5-16. Актуалния вицешампион в НБА инкасира деветото си поредно поражение в събота, когато отстъпи у дома с 133-98 от Ню Орлиънс Пеликанс.

Наставникът Лари Дрю смени четирима от титулярите си в последната четвърт на срещата с Пеликанс. Ясно изразявайки разочарованието си от представянето на своите избранници. Резервният гард Джордан Кларксън се открои с 23 точки и е най-резултатен в отбора със средно по 16.9 пункта тази кампания.

Индиана спря победна серия от шест мача през уикенда, след като “преклони глава“ с 105-121 като гост на Торонто Раптърс. „Пешеходците“ са трети в Източната конференция с 26 победи и 13 загуби на сметката си. А в 20 гостувания до тук са завършили на печелившата страна 12 пъти.

Майлс Търнър не игра в мача срещу Раптърс поради травма в рамото и е под съмнение за идния дуел. Звездата на Индиана Виктор Оладипо (средно по 20.1 точки) пропусна всичките си четири точки за тройка в Торонто и ще се постарае да коригира мерника си за визитата в “Quicken Loans Arena“.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG