Кливлънд Кавалиърс – Торонто Раптърс 06 Май

Двубоят между Кливлънд Кавалиърс – Торонто Раптърс ще се проведе на 06 май (неделя) от 03:05 часа след полунощ българско време в мач номер три от втори кръг на директните елиминации в НБА. „Кавалерите“ водят с 2-0 в серията и се нуждаят от още две победи, за да отстранят „грабливите птици“ в плейофите за трета поредна година.

Залози за нов успех на Кавалиърс се приемат при коефициент от 1.55. Шансовете за успех на Торонто са оценени на 2.60.

 

Кливлънд изпрати в „нокдаун“ Торонто, след като се наложи убедително със 128-110 точки в четвъртък. Така тимът на Тайрон Лу дублира успеха си в „Air Canada Centre“ опреди два дни и записа осма поредна победа над канадците в елиминациите.

Леброн Джеймс отново беше неудържим и завърши двубоя с 43 точки и 14 борби. Кевин Лав изигра най-добрият си мач след завръщането си от травмата в ръката и се отчете с 31 точки и 10 борби.

Едва в 19 случая в историята на плейофите в НБА се е стигало до пълен обрат в серия след изоставане с 0-2 (6.75 Торонто да елиминира Кливлънд). Раптърс, който завърши първи на Изток в редовния сезон след 59 победи. Ще разчита на звездите си Демар Дероузън и Кайл Лоури да вдигнат отбора. Дероузън и Лоури вкараха общо 45 точки в мач номер две.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за топ събития от НБА с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте Bet365 бет365 лайв На Живо. Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com