Клоп иска подобрение от Ливърпул

Клоп – мениджърът на „мърсисайдци“ не е напълно удовлетворен, въпреки положителните резултати на тима му.

Ливърпул надви Уест Бромич с 2:1 на свой терен в събота и така се изравни по точки (20) с първите два отбора в таблицата- Арсенал и Ман Сити. Това бе пета победа за „мърсисайдци“ в последните им шест мача във всички турнири, но въпреки отлични резултати, мениджърът Юрген Клоп разкри, че не е напълно удовлетворен от представянето на своите.

Заложи bet365В същото време залози затова Ливърпул да продължи с възходящото представяне и да спечели в редовното време домакинството си на Тотнъм във вторник в среща за Купата на лигата се приемат с коефициент 1.72. Ставката затова момчетата на Клоп да загубят като гост на Кристъл Палас в събота в първенството пък е 4.50.

Ливърпул излезе напред в резултата в двубоя срещу Уест Бром с гол на Садио Мане в 20-та минута, а избраният за „Играч на мача“ Фелипе Коутиньо удвои аванса на своя отбор с попадение 15 мин. по-късно. През втората част на дуела „червените“ пропиляха няколко изгодни положения, а гостите намалиха изоставането си чрез гол на Гарет Макоули в 81-та мин., като до края дори имаха шанс да изравнят резултата.

„Проблемът ми е, че не знам кога за последно бях удовлетворен напълно. Може би през 2012 г. за пет секунди, когато спечелихме дубъл с Борусия Дортмунд. Доволен съм от играта срещу Уест Бромич, резултат и от това, че нямаше контузени. Футболът, който показахме обаче не ни гарантира нищо. Трябва винаги да бъдем готови, защото всички мачове са различни и следващия път може да бъде подложени на повече натиск“, сподели Клоп.

Ставката затова Ливърпул да спечели шампионската титла в Англия в края на текущия сезон е 4.50.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички футболни залози и прогнози само в bet365