Клоп: Нужна ни е ярост срещу Хъл

Наставникът на Ливърпул иска играчите му да са пределно нахъсани в двубоя срещу „тигрите“.

Юрген Клоп няма никакво намерение да подценява Хъл Сити в предстоящото домакинство на този съперник във Висшата лига. Той призова възпитаниците си да излязат с ярост на „Анфийлд“ в събота.

Залози за победа на Ливърпул се приемат при коефициент от 1.22. Шансовете на Хъл да води с 1:0 на полувремето са оценени на 12.00. Коефициентът за краен успех на „тигрите“ е 13.00.

Ливърпул вече показа през този сезон, че може да побеждава големите си съперници, подчинявайки Арсенал, Челси и Лестър. „Мърсисайдци“ обаче се препънаха срещу новака Бърнли и Клоп определено не желае това да се повтори срещу Хъл.

„Трябва да сме ядосани срещу Хъл. Нужна ни е ярост. Те искат нашите точки. Трябва да си помислим защо хората смятат, че имаме проблеми срещу отбори, които паркират автобуса. Защо обаче този мач да бъде по-лесен от другите? Защо тим, който хората мислят за по-слаб от нас, да няма шансове да спечели мача?“, каза в типичния си стил Клоп.

Германският специалист разкри, че Даниел Стъридж, Адам Лалана и Жоржиньо Вайналдум ще бъдат на линия за предстоящия мач. Джо Гомес продължава да лекува травма и е аут.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.