Клуб Брюж – Атлетико Мадрид 11 Декември bet365 ucl

Двубоят между Клуб Брюж – Атлетико Мадрид ще се проведе на 11 декември (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Клуб Брюж се доказаха като трудни съперници, а точката в Борусия Дортмунд дойде в точния момент, тъй като белгийците осигуриха третото място в група А и билет за елиминационните етапи на Лигата, оставяйки Монако на дъното.

Коефициентът за победа на Клуб Брюж е 6.00Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 1.65Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клуб Брюж – Атлетико Мадрид: Двубой Статистика

Ат. Мадрид нямат загуба в последните си 10 мача.

Клуб Брюж – Атлетико Мадрид: Прогноза

Врваме, че Атлетико Мадрид има какво е нужно, за да осигури точките на Ян Брайделдепион и сега ще ги подкрепим, за да осигурят трите точки, където една победа на „Гост“ вижда много големи шансове, които се предлагат на коефициент от 1.65.

Вярваме, че клуб Брюж все още ще има голямо влияние и ще постави сериозно предизвикателство за Атлети, тъй като сега се придържаме и за Двата отбора да вкарат!

Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG