Клуб Брюж – Остенде петък 22 Ноември bet365

Двубоят между Клуб Брюж – Остенде ще се проведе на 22 Ноември (петък) от 21:30 часа в среща от Първа Дивизия А на Белгия. Клуб Брюж загуби с 2:1 срещу европейските надежди Антверпен преди международната почивка и ще поиска отговор от своите футболисти този четвъртък.

Коефициентът за победа на Клуб Брюж е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.50Залози за това Остенде да победят се приемат с коефициент 13.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Клуб Брюж – Остенде: Двубой статистика

Оостенде не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Статистиката на Брюж като домакин този сезон: 4-3-0.
Като домакин, Брюж не е губил от Оостенде в последните 10 срещи помежду им.

Клуб Брюж – Остенде: Прогноза

Уверени сме, че Club Brugge ще спечели до нула в четвъртък и предвиждаме краен резултат в тяхна полза. Домакините се насочват към мача като фаворити, но играят в най-добрия си вид напоследък. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Belgian First Division A можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG