Клуб Брюж – ПСЖ вторник 22 Октомври

Двубоят между Клуб Брюж – ПСЖ ще се проведе на 22 Октомври (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Обратно на големите очаквания група А се превръща в котел на конкуренцията за двете места. Рекордните 13-кратни шампиони Реал Мадрид са на последна позиция в класацията.

Коефициентът за победа на Клуб Брюж е 5.75Равенството в сблъсъка е оценено на 4.10. Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.57Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клуб Брюж – ПСЖ: Двубой Статистика

Emmanuel Dennis е голмайстора на Брюж с 2 гола. Анхел Ди Мария има 2 гола за ПСЖ.
Брюж нямат загуба в последните си 20 мача.
Брюж не са губили в последните 15 свои домакинства.betbg

Клуб Брюж – ПСЖ: Прогноза

Достигайки цели, предимството на домакините трябва да играе роля в тази среща. Вземете под внимание, че макар да се вдига в сравнение с PSG, Brugge все още е сила, с която трябва да се съобразите. Те имат формата и таланта да повдигнат някои предизвикателства пред посетителите. Очакваме и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com