„Кралския клуб“ без Кроос за около два месеца

Халфът на „кралския клуб“ ще бъде извън сметките за 6-8 седмици поради счупена кост в стъпалото.

Тони Кроос отпада от строя за около два месеца поради счупена костица на стъпалото на десния крак. Германският национал пострада по време на успеха с 3:0 над Леганес в неделя, но въпреки травмата остана на терена през всичките 90 минути. След мача Кроос замина за Мюнхен, където бе прегледан обстойно, а диагнозата му постави лекарят на Бундестима Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт.Заложи bet365

Все още не е официално потвърдено колко дълго ще отсъства 26-годишния футболист, но той със сигурност ще пропусне мадридското дерби срещу Атлетико на 19-ти ноември. Той най-вероятно ще бъде аут за „Ел класико“ срещу Барселона на 3-ти декември и сблъсъците в Шампионската лига срещу Спортинг Лисабон и Борусия Дортмунд.

Ставката затова Реал да спечели битката за Мадрид на 19-ти ноември на „Висенте Калдерон“ е 3.00, а вероятността Атлетико да вземе трите точки е оценена на 2.30. Ставката за равенство между Реал и Спортинг на 22-ри ноември в Португалия пък е 4.33.

Контузията на Кроос определено е разочароваща новина за наставника Зинедин Зидан, но френският специалист вече има на разположение Лука Модрич, който с помощта на Матео Ковачич ще се опита да запълни оставената от германеца празнина в средата на терена.

Кроос няма да бъде на разположение и за предстоящата световна квалификация на Германия като гост на Сан Марино в петък, както и за контролата срещу Италия няколко дни по-късно.

Залози затова Германия да спечели мача със Сан Марино с 3 гола разлика в резултата се приемат с коефициент 9.00.

Не забравяйте, че ако срещата Атлетико Мадрид-Реал Мадрид завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365