Лас Палмас – Райо Махадахонда 13 Септември

Двубоят между Лас Палмас – Райо Махадахонда ще се проведе на 13 септември (четвъртък) от 23:00 часа в сблъсък от Купа дел Рей на Испания. Вторият кръг на Копа дел Рей се провежда тази седмица и виждаме, че всички отбори от испанската Сегунда дивизия участват в състезанието.

Коефициентът за победа на Лас Палмас e 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на Райо Махадахонда e 8.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Лас Палмас – Райо Махадахонда: Двубой Статистика

Лас Палмас УД нямат загуба в последните си 4 мача.

Лас Палмас – Райо Махадахонда: Прогноза

Основната сила на Rayo се крие в защитата, тъй като те са допуснали само един гол в последните три мача. Въпреки това, тяхната отбранителна линия ще бъде на най-трудното предизвикателство още в четвъртък. Като се има предвид, че те ще трябва да се пазят от най-големия голмайстор на Сегунда Дивизия Рубен Кастро.

Подновяването на този мандат донесе пет гола в четири мача досега за Лас Палмас. Включително два в събота и неделя срещу Gimnastic Tarragona (4-0).

Въпреки че посетителите ще влязат в мача с доверие след последните успехи в лигата, наистина е трудно да се преодолее изчерпателната победа тук, като се има предвид пропастта в качеството между двете страни.

Отборът, ръководен от Маноло Хименез, отбеляза шест гола в два домакински мача досега през сезона и като алтернативен залог е те да отбележат над 2.5 гола в тази среща.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други. Официални спонсори на Купата на Краля са: Sagamovil, Coca Cola, San Miguel.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG