Лацио – Верона сряда 05 Февруари

Двубоят Лацио – Верона от Серия А на Италия ще се проведе на 04 Февруари (сряда) от 21:45 часа. Лацио срещна потенциално колебание през уикенда, тъй като срещнаха SPAL след загуба от Наполи и точка срещу Рома. Разтърсени от два лоши резултата и представяне, те лесно биха могли да избледнеят.

Коефициентът за победа на Лацио е 1.40. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Верона е 7.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Лацио – Верона: Статистика Н2Н

Верона не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Лацио.
Статистиката на Лацио като домакин този сезон: 9-2-0.
Лацио са в серия от 8 поредни домакински победи.

Лацио – Верона: Прогноза

Лацио имат средно по три гола на домакински мач, докато те трябва да продължат тази си форма в този сблъсък. Виждаме, че Верона има достатъчно, за да постигне гол тук, докато има вероятност и да загуби. Домакините са спечелили с два гола или повече в осем от деветте си победи през този сезон, така че ние подкрепяме домакинска победа. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата bet страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com