Лацио – Ювентус, 3 март

Двубоят между Лацио – Ювентус ще се проведе на 3 март (събота) от 19:00 часа в среща от Серия А на Италия.  Лацио ще се надява да се превърне в първия отбор, който ще завърши два двубоя над Ювентус с победа в Серия А този сезон. Те поемат бяло черните на стадион Олимпико в събота вечер.

Коефициентът за победа на Лацио е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Ювентус е 2.15Вижте ТВ Програма за мача тук.

Лацио – Ювентус: Статитика Н2Н

Ювентус са спечелили последните си 9 мача
Ювентус спечели последните си 4 гостувания срещу Лацио във всички състезания
В 5 от последните си 6 мача срещу Ювентус във всички състезания Лацио имаше по-малко от 2,5 гола
В последните 4 гостувания на Ювентус са отбелязани по-малко от 2.5 гола
Ювентус запази чист лист в последните си 6 мача

Прогноза

Лацио вече победиха Ювентус в Суперкупата на Италия през този сезон, като също така ги победиха и в Торино в обратната среща от Серия А. Въпреки това, можеха да им бъде много по-трудно да ги бият за трети пореден път.

La Vecchia Signora спечелиха девет поредни мача и допуснаха само един гол, затова те са труден противник, особено след като вече те си възвърнаха Гонсало Игуаин, като по този начин допълнително укрепват атаката си.

Под 2.5 гола
Ювентус да победи

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com