Ла Лига: Алавес посреща Депортиво

След гръмката победа над Барселона, новакът в елита ще се опита да подчини и Ла Коруня.

Алавес приема Депортиво Ла Коруня в понеделник от 21:45 часа българско време в последен мач от четвъртия кръг в Ла Лига. „Бяло-сините“ записаха реми и загуба в последните си два двубоя с опонента от Галисия.

Залози за победа на Алавес се приемат при коефициент от 2.30. Шансовете за успех на Депортиво са оценени на 3.40.

Алавес шокира гранда Барселона в миналия кръг, грабвайки трите точки на „Камп Ноу“ след победа с 2:1. Момчетата на Маурисио Пелегрино все още нямат загуба от началото на сезона, след като записаха ремита в първите два кръга.

Пелегрино вероятно ще заложи на същия състав от мача срещу Барселона с Дейверсон, Ибай Гомес и Едгар Мендес в предни позиции. Бранителят Зухаир Федал е под въпросителна заради травма.

Депортиво Ла Коруня допусна първо поражение за сезона, след като отстъпи на Атлетик Билбао у дома с минималното 0:1. Галисийците не познават вкуса на победата в 12 от последните си 13 шампионатни мача навън.

Наставникът на гостите Гайска Гаритано няма да може да разчита в понеделник на контузените Хоселу и Сидней, докато участието на Фернандо Наваро е под въпросителна. Румънецът Флорин Андоне се очаква да води атаката на Депортиво (4.00 да се разпише в мача).

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.