Левски – Етър Велико Търново 11 Март

Двубоят между Левски – Етър Велико Търново ще се проведе на 11 март (неделя) от 17:30 часа в среща от Първа Лига на България. Левски записа 6 победи в последните 8 кръга. „Сините“ не познават загубата в 10 поредни мача, в които регистрираха и 3 равенства.

Коефициентът за победа на Левски е 1.22. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Коефициентът за победа на Етър е 9.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Тимът на Делио Роси записа 9 победи у дома през сезона. Другият отбор с толкова успехи пред собствена публика е Лудогорец. Столичани са единственият тим в Първа лига, който няма загуба като домакин. „Сините“ не се разписаха само в 1 от последните 8 кръга. Левски разполага с четвъртото най-силно нападение в елита – 36 гола. Повече попадения са реализирали ЦСКА-София, Лудогорец и Ботев. „Сините“ допуснаха само 2 попадения в последните 9 мача. Тимът на Делио Роси има най-много „сухи“ мрежи от всички отбори – 17 от 24 срещи и разполага с най-добрата защита в първенството. Столичани все още не са допуснали гол на стадион „Георги Аспарухов“ (двата инкасирани гола като домакин са в мача срещу ЦСКА-София на стадион „Васил Левски“).

Етър не познава вкуса на успеха в последните 5 кръга, в които записа 3 загуби и 2 равенства. Това е и най-дългата серия без победа за тима от началото на сезона. Отборът на Красимир Балъков е в серия от седем поредни загуби като гост. В четири от тези срещи „виолетовите“ не успяха да се разпишат. Тимът има само една победа на чужд терен. Отборът от Велико Търново не се разписа само в един от последните седем кръга. Нападението на отбора е отбелязало едва 8 гола при своите визити. По-малко попадения на чужд терен имат единствено Пирин и Витоша. „Виолетовите“ допускат поне по един гол в последните 9 кръга. Тимът има само 3 „сухи“ мрежи от началото на сезона. Само Витоша има по-малко мачовете без допуснат гол – 2.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG