Лестър Сити – Уулвърхямптън 18 август

Двубоят Лестър Сити – Уулвърхямптън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 18 август (събота) от 17:00 часаЛисиците стартираха новия сезон миналия петък с 1-2 поражение срещу Манчестър Юнайтед.

Коефициентът за победа на Лестър Сити е 2.05 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.50.  Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 3.90. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лестър Сити – Уулвърхямптън: Статистика Н2Н

По време на последните 9 срещи с Лестър като домакин, Лестър спечели 4 пъти, при 4 равенства и 1 победи за Уулвърхямптън. Головата разлика е 9-8 в полза на Лестър.

Прогноза

Отборите споделят 4 победи и 7 равенства от последните си 18 срещи във всички състезания.
По-голямата част от срещите им бяха много близко оспорвани. Само в последните 12 имаше ясен победител, а останалите 11 се разделиха на заден ход и победи с тесен гол с 1 гол.
Пет от последните им 6 срещи видяха и двата отбора да отбележат.
Вкъщи Лейчестър спечели 3, изтегли 3 и загуби 1 от 6 часа.
Световното първенство в неделя дава шанс на отборите да се срещнат за първи път след 5 години и 7 месеца.

И двата отбора да вкарат

ФТ – Лестър да спечели

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG